Medical Lab - Smolab

 

Smolab - blodprov online

Smolab - Stockholm Medical Office Lab är en medicinsk provtagningstjänst som erbjuder hälsokontroller i form av blodanalyser online.

Smolabs historia

År 2018 ville vi på Medicalgruppen sprida vår kunskap och professionalitet och erbjuda hälsokontroller till en ännu bredare plattform. Vi strävar efter att alla ska få möjligheten att förstå och kunna påverka sin egen hälsa utifrån sina egna förutsättningar och behov. Detta blev möjligt genom Smolab. 

Vår vision

Blodprovsanalyser är en mycket effektiv förebyggande åtgärd som möjliggör att sjukdomar kan upptäckas i ett tidigt skede. Vi vill vara en hälsoaktör som bidrar till bättre hälsa och levnadsvanor i Sverige för privatpersoner såväl som företag. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att ta steget mot en bättre hälsa.

Vad vi erbjuder

För dig som vill, finns även möjlighet att skräddarsy ditt eget blodprovspaket helt från grunden, eller lägga till något enstaka blodprov som ett komplement till ett färdigt paket. Vi erbjuder en av marknadens bredaste sortiment av blodprovsmarkörer; bland annat avföringsprov och flertalet tester för cancermarkörer inklusive den mest avancerade screeningen för prostatacancer: STHLM3-testet.

Vi erbjuder över 50  provtagningsställen runt om i hela Sverige, med flera nya orter på gång för att erbjuda en så smidig och lättillgänglig provtagning som möjligt.