Medical Fysioterapi

Medical Fysioterapi är en av Sveriges ledande aktörer inom fysioterapi med några av de mest välrenommerade och väletablerade mottagningarna anslutna till oss.

Fysioterapiteamet är ett team på 9 sjukgymnaster och fysioterapeuter varav 2 är specialister inom OMT. Vi erbjuder även McKenzie-behandling, stötvåg och akupunktur. 

Mottagningen är belägen i Stockholm City.

Stureplans sjukgymnastik är belägen i fräscha lokaler på Garnisonen vid Karlaplan.

 

Hos oss utgår vi från ett helhetsperspektiv och erbjuder gruppträningspass med rörelseinstruktörer utöver behandling med erfarna fysioterapeuter.

Sjukgymnastgruppen ligger i hjärtat av Odenplan.

Här erbjuds OMT (ortopedisk manuell terapi) och psykosomatisk sjukgymnastik, såväl som akupunktur, rehabilitering, arbetsplatsbesök, och skräddarskydda träningsprogram.

Medical Office Fysioterapi Premium erbjuds av fysioterapeuten Rick Carlson som är specialiserad inom OMT.

Han utför fysioterapeutiska behandlingar för bl. a. rygg-, höft-, knä-, och fotsmärta.

 

Hos Rick kan du oftast få en tid samma dag.

Fysioterapiteamet

Fysioterapiteamet är specialiserade på behandling av rygg-, nack-, led- och muskelbesvär. Hos oss får man en grundlig undersökning av problemet, vilket sedan utmynnar i ett behandlingsmål och en behandlingsplan.

Fysioterapibehandlingen kan omfatta McKenziebehandling eller ortopedisk mauell terapi (OMT), som är en specialisering inom fysioterapi. Vi erbjuder även mobilisering, manipulation, muskeltöjning, stabiliseringsträning, fokuserad stötvågsbehandling, högeffektlaser, ultraljudsscanning och anpassad träning i vårt moderna och högkvalitativa gym med stöd av sjukgymnast. För besvär med hälen och hälsporre erbjuder vi ortopediska hälkoppsinlägg tillverkade i thermoplast med bevisad god effekt.

Våra sjukgymnaster är anslutna till landstinget. Remissfritt och frikort gäller.

collage_object (3).png

Stureplans sjukgymnastik

Sjukgymnasterna, fysioterapeuterna och rörelseinstruktörerna på Stureplans sjukgymnastik har en gemensam värdegrund som bygger på en genuin omtanke om patienterna och en vilja att dela kunskap och utvecklas tillsammans. Teamet har en bred kompetens och består av tre fysioterapeuter (sjukgymnaster) och två rörelseinstruktörer. 

För oss är det självklart att patienten ska vara delaktig i sin behandlingsplan och vi är hela tiden nyfikna på vad som motiverar varje enskild individ på vägen mot bättre livskvalitet. Varje människa har sin historia och förutsättningar vilket innebär att varje behandlingsplan måste vara unik.

Vi erbjuder fysioterapi enligt landstingstaxa. Du behöver ingen remiss från läkare för att komma till oss. Högkostnadskort och frikort gäller.

sturepalnssjukgymnastik-157x130 (2).png

Sjukgymnastgruppen

Sjukgymnastgruppen är ett team på 8 specialistfysioterapeuter inom ortopedisk manuell terapi (OMT) och psykosomatisk sjukgymnastik. Mottagningen är belägen på Odenplan, i hjärtat av Vasastan.

 

Vi undersöker och kontrollerar alltid funktion och rörlighet i den smärtande kroppsdelen. Sedan inleds lämplig behandling som kan bestå av muskeltöjning, anpassad träning och mobilisering eller manipulation av leder.

Vi erbjuder hjälp för dig som har ont i rygg eller nacke, har idrottsskador, musarm, tennisarmbåge, spänningshuvudvärk, ledbesvär eller lider psykosomatiska besvär som stress och sömnsvårigheter. Vi erbjuder också rehabilitering, akupunktur, ergonomisk rådgivning, besök på arbetsplatsen, och förebyggande behandling i form av individuella träningsprogram.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss, och frikort gäller då vi har avtal med landstinget.

ezgif.com-gif-to-apng (1).png

Medical - Fysioterapi Premium

Fysioterapi Premium bygger på högsta service, kompetens, tillgänglighet och resultat. Vår egna erfarne Rick Carlson, fysioterapeut och examinerad inom ortopedisk manuell terapi (OMT), ger dig en helhetslösning inom fysioterapi.

Rick behandlar akut ryggskott, huvudvärk/migrän, nacksmärta, axel-, armbåge- och handskador, ryggsmärta, bäckensmärta, nervsmärta, höftsmärta, knäsmärta, fotsmärta, käkledssmärta (TMJ), äldre rehabilitering och hjälpmedelsanpassning samt psykosomatisk smärta. Personer i alla åldrar välkomnas.

På Fysioterapi Premium erbjuder vi stötvågsbehandling mot artros, tennisarmbåge, golfarmbåge, löparknä, och hälseneinflammation, samt hembesök med undersökning, behandling och genomgång av övningar. Hos oss får du oftast tid samma dag.

 

Här gäller inte landstingstaxa eller frikort.

Medical_Logo_högupplöst_transparant_(3)_