OM OSS

Medicalgruppen

-Vård för alla

Medicalgruppen är en svensk sjukvårdskoncern som etablerades år 1989. Verksamheterna delas in i olika affärsområden. 

Våra verksamheter

Under senare år har Medicalgruppen blivit en starkt växande hälso- och sjukvårdskoncern. Vi delar därför in vår verksamhet i olika affärsområden. Läs mer om dem under fliken "Verksamheter" i menyn.

Sjukvård

I affärsområdet Sjukvård ingår Stockholm Medical Group med kliniker med offentligt finansierad sjukvård samt Stockholm Medical Office med företagshälsovård, privathälsovård, läkarintygsmottagningar, närkliniker för expressjukvård.

 

Utlandsvård

I Medicalgruppen ingår också Stockholms ledande utlandsmottagning och har avtal med de flesta internationella försäkringsbolag, rederier, flygbolag, hotell ambassader och utlandsbeskickningar.

Fysioterapi

Inom fysioterapi är Medicalgruppen en av landets ledande aktörer med en portfölj av några av de mest välrenommerade och väletablerade mottagningarna.

Vaccin

Medical Vaccin har sex vaccinationskliniker och sju vaccinationsbussar för fästingvaccination och en vaccinationsbuss för influensavaccin.

Blodprov online

Smolab - Stockholm Medical Office Lab tillhandahåller hälsokontroller och blodprover online med snart över 100 provtagningsplatser.

Här finns vi

Medicalgruppen har expanderat utanför Stockholms gränser och finns numera på flera orter i landet. Se vilka orter vi på finns här.

Bli en del av oss

Är ni intresserade av att bli en del av Medicalgruppen? Här kan ni läsa mer om hur er verksamhet kan bli en del av Medicalgruppen. 

Tel 08-509 308 20

Mail info@medicalgruppen.se